Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 23 juli, Pleinsessie met Gerlinde Visscher

23/07/2022 @ 14:00 - 16:30

Ontmoet Gerlinde Visscher aanstaand zaterdag, 23 juli, bij de nieuwste Pleinsessie.
Als kunstschilder is landschap, mens en dier vaak haar onderwerp. Je zal haar aan het werk zien en wie weet raak jij ook wel geïnspireerd door Gerlinde en beginnen jouw vingers ook wel te kriebelen om met penselen aan de slag te gaan.

Gerlinde heeft gestudeerd aan de Klassieke academie voor beeldende kunst. Het realistisch fijnschilderen is de techniek welke zij eigen heeft gemaakt. Binnen het realisme is ze ook een wat grovere stijl aan het beoefenen. Ook bladgoudmetaal komt regelmatig terug in haar eigen werk. Haar werk is te zien bij Galerie Plein 1890. Hier is een groot deel van haar werk te zien sinds de opening in mei.

Lydia Brouwer – Woort, mede-eigenaar van de galerie en kunstwerkplaats, verteld dat de Pleinsessies gedurende de hele zomer, t/m 27 augustus terugkomen en elke week met nieuwe deelnemers. De deelnemers zijn kunstenaars en makers waar wij al geruime tijd mee samenwerken of mee willen werken. Het maakproces als het creatief proces is datgene wat wij hiermee zichtbaar willen maken. Hierover kunnen de bezoekers en deelnemers over in gesprek gaan, laten inspireren maar ook tips en trics vragen natuurlijk.

“Kom vooral gezellig langs!” De Pleinsessie is van 14:00 – 16:30 uur.

Gegevens

Datum:
23/07/2022
Tijd:
14:00 - 16:30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *